Aziatische groothandel

Gespecialiseerd in het produceren van Aziatische frituursnacks. We opereren als groothandel voor horeca-bedrijven. Daarnaast zijn we ook een productiebedrijf voor bedrijven die de productie van hun snacks willen uitbesteden.

De lekkerste frituursnacks

In ons assortiment vindt u de lekkerste vietnamese frituursnacks. Onze snacks worden volgens authentieke recepten bereid en zijn hoogwaardig van kwaliteit.

Snackproductie uitbesteden

Naast onze eigen frituursnack-assortiment kunt u ook door ons uw eigen snacks laten produceren. We produceren uw snacks tegen zeer aantrekkelijke tarieven

De lekkerste Vietnamese frituursnacks voor horecabedrijven

We maken al bijna 20 jaar Vietnamese snacks. In het begin voor ons eigen marktkraam.
Zelf snacks maken kost enorm veel tijd. En alle snacks verkopers hebben dit ervaren. Hierdoor ontstond het idee snacks massaal te produceren en dit te verkopen aan andere snack verkopers. Zodat andere snack verkopers zelf niet meer hoeven te produceren. Het begon langzaam, zoals met de meeste dingen in het leven. Maar uiteindelijk bleef ons vaste klantenbestand groeien.
Wij hebben lekkere vullingen ontwikkeld voor onze snacks, en we leveren daarnaast hele goede service tegenover onze klanten.
We hebben vaste klanten door heel Nederland en Duitsland.

 Trots op onze eigen Vietnamese Snacks

The Vy is een Vietnamese groothandel en we zijn heel trots dat een Vietnamese product een vaste plek heeft in de Nederlandse food-industrie. Daarom doen wij ons uiterste best om de Vietnamese frituursnacks nog lekkerder te maken dan ze al zijn. Dit doen we met behulp van onze klanten en regelmatig proeven we onze snacks zelf. We proberen ons eigen recept te perfectioneren qua smaak.

Vietnamese loempia’s en andere snacks

Naast de welbekende Vietnamese loempia’s met verschillende vullingen en vlees vindt u bij ons nog meer lekkere Vietnamese frituursnacks, zoals de Vietnamese pastei, Vietnamese Bamirol, Vietnamese Nasirol, Vietnamese Rissole of de Vietnamese Kip-Kerrierol.
Alle snacks zijn lekker, goed gevuld met groente, varkensvlees of Halal-Kippenvlees en nog meer verse ingrediënten. U kunt het gratis bij ons uitproberen. We willen u graag onze frituursnacks laten proeven en uw mening horen.

Specialist
in
Vietnamese Snacks

The Vy en de lekkerste Vietnamese Snacks

Bedrijfsruimte of personeel tekort om zelf te produceren?

Naast dat we snacks leveren uit onze eigen assortiment produceren we ook voor verschillende klanten hun snacks.
Zij leveren aan ons het recept en wij maken het. Het aantal dat zij nodig hebben wordt netjes en op tijd persoonlijk afgeleverd. Dit kunnen we ook voor uw bedrijf doen!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons.

Massaal produceren en letten op de regels

In Nederland zijn er allerlei wetten en regels hoe bedrijven levensgoederen moeten produceren. We vinden het niet erg. We hechten veel waarde aan hygiene en een schone werkruimte.
Alle ingrediënten zijn dagvers. Het wordt goed schoongemaakt voordat het wordt verwerkt in de frituursnacks.
De geproduceerde snacks worden in een speciale ruimte bewaard waardoor ze vrij zijn van bacteriën.
We zijn in het bezit van allerlei certificaten omdat we de regels voor omgang met levensmiddelen naleven.

Flexibiliteit en direct contact met onze klanten is onze kracht

Het kost natuurlijk veel tijd en planning om alle bestelling als bedrijfzijnde zelf af te leveren. Maar het grote voordeel die wij ervoor terugkrijgen is het persoonlijk contact met onze klanten.
We zien onze klanten meerdere malen per maand.
Bij vragen, opmerkingen of wat dan ook, daar kunnen we gelijk op inspelen.
We blijven de bestellingen zelf afleveren, want we willen ook flexibel blijven voor onze klanten.

We produceren snacks voor onder andere:

Onze snacks bestellen of meer weten?

Neem contact met ons op voor meer info. Bel:

+31 15 364 15 96 of Email ons

The Vy 2017 | De Vietnamese snack specialist